Valutasystemer

Transparens

Kryptovalutaer er transparente. Dette er noe av hovedpoenget med krypto. Det skal være oversiktlig og det skal ikke gjemmes unna. Hva som skjer med kjøp og salg skal frem i lyset for alle å se. Slik foregår ikke vanlig digital valuta. Når vanlig valuta omsettes skjuler man hvordan pengene skifter hender og hvem som handler. Man gjemmer seg bak konseptet konfidensialitet. Dette er ikke bra og en av de tingene som man ønsker å forandre ved at verden tar i bruk de nye og bedre digitale valutaene som kommer nå.

En annen viktig ting med krypto er at ingen kan overstyre transaksjoner. I vanlige valutasystemer sitter det en sentralbank eller en annen bank og styrer hva som skjer. Her kan banken komme inn å sette ned foten ved å fryse eller stoppe transaksjoner. Når vi ikke vet hvorfor ting skjer blir det mye usikkerhet i maskineriet. Da er det veldig kjekt og heller kjøpe Bitcoin eller annen krypto som allerede er blant de største.

Er du på jakt etter noe nytt å legge penger i må du følge med på hva som finnes av digitale valutaer der ute. Det er mye som skjer i dette markedet, dermed viktig å følge med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *